Skip links

ACADEMIE ACADEMIE

Onze online academie is tijdelijk offline vanwege de verhuizing en inrichting van een totaal vernieuwde leeromgeving.

Academie offline

Op dit moment is onze leeromgeving tijdelijk niet bruikbaar. Wij zijn hard aan het werk om een nieuw leersysteem en app te ontwikkelen waarmee u op een optimale manier kan voorbereiden op de training. Staat u ingeschreven voor een training bij ons dan hoeft u zich nu niet voor te bereiden. Tijdens de praktijkdag krijgt u informatie over onze nieuwe systemen en op welke wijze u later de leeromgeving kan gebruiken. Dient u een toets te maken voor de IKK-opleiding dan hoeft u zich ook geen zorgen maken. Ook dit komt aan bod tijdens de praktijkdag. Wij hopen op een spoedige migratie van onze systemen en u snel weer van dienst te zijn met een leuk en nieuw leersysteem.

Mijn EMS

EMS Risico beschikt over een nieuw klanten- en cursistenportaal genaamd Mijn EMS. U kunt deze benaderen via de knop bovenaan de website. Door in te loggen krijgt u inzicht in uw inschrijvingen en gevolgde cursussen. Tevens kunt u na het volgen van een training hier uw certificaat inzien onder het kopje “mijn bestanden”. Als u de eerste keer inlogt moet u eerst op wachtwoord vergeten drukken om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Vul hier het e-mailadres in wat bij ons bekend is. Dit zou mogelijk een werk e-mailadres kunnen zijn. Volg de stappen die u ontvangt in uw e-mail. Mocht wachtwoord wijzigen of inloggen niet lukken neem dan contact met ons op.

Wij zijn verhuisd

Vanwege ons 25 jarig bestaan in 2024 is EMS Risico totaal vernieuwd. Na een nieuwe website en leeromgeving zijn wij ook verhuisd naar een nieuwe locatie. Ons Safety Experience Center is nu gevestigd aan de Paterserf 3 in Oosterhout. De locatie is eenvoudig te bereiken via de A27 en A59. Wij beschikken over 40 eigen parkeerplaatsen.

Bezoekadres

Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

Postadres

A. Kuijperstraat 61
4908 CN Oosterhout

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00 uur

Informatie

K.v.K. Breda: 85031305
BTW: NL863479327B01

This website uses cookies to improve your web experience.
Home
Login | Mijn EMS
Leeromgeving
Cursusoverzicht