Skip links

TUTORIAL TUTORIAL

Uitleg over ons nieuw systeem.

Wij helpen u graag verder

Klantenportaal

Binnenkort komt op deze pagina meer uitleg over onze nieuwe systemen. Belangrijk is dat als u de eerste keer inlogt eerst een nieuw wachtwoord aanmaakt. Dit kunt u doen door op wachtwoord vergeten te klikken en de stappen in de e-mail te volgen die u ontvangt.

Uitlegvideo

Met de komst van ons nieuwe website en klanten- en cursistenportaal willen wij u in de toekomst een nog hoger serviceniveau bieden en worden meerdere processen geautomatiseerd waardoor wij de kostprijs van onze cursussen laag kunnen houden. In de komende weken rollen wij onze nieuwe systemen steeds verder uit. Meerdere pagina’s worden toegevoegd aan de website. Is een pagina nu niet beschikbaar en wilt u meer informatie over een product of dienst van ons neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

In ons klantenportaal komt over een paar maanden ook de functie om meerdere cursisten tegelijk in te schrijven. Deze is nog in ontwikkeling. Hopende op uw begrip. Mocht u op onze nieuwe website of in het klantenportaal nog iets tegenkomen wat niet werkt of vragen over heeft neem dan contact op via bart@emsrisico.nl.

Belangrijkste voordelen nieuw systeem:

 • Snel inzicht over uw cursisten en meer informatie over verloopdatum en inschrijvingen.
 • Makkelijk en snel cursisten inplannen. Wilt u een groep inplannen kunt u beter de lijst met cursisten naar ons toesturen dan verwerken wij voor u de inschrijving tot de functie meerdere cursisten selecteren beschikbaar is.
 • Cursisten hebben inzage in gevolgde trainingen en inschrijvingen
 • Certificaten worden in het portaal digitaal opgeslagen en sneller verwerkt. Zowel de contactpersoon als cursist kan zijn/haar eigen certificaat inzien. Let wel op dat voornaam, initialen, achternaam en geboortedatum goed wordt neergezet bij inschrijving. Bij toevoegen van cursisten dient u een persoonlijk e-mailadres in te vullen anders weet het systeem niet welke cursist inlogt.
 • Contactpersonen maar ook cursisten kunnen inschrijven. Wilt u uw eigen cursisten niet de mogelijkheid geven tot inschrijven neem dan contact met ons op.
 • Mogelijkheid tot reserveren van plaatsen voor een cursus. Ook is het mogelijk bij een volle cursus een cursist op de wachtlijst te zetten.

Op dit moment is de online academie tijdelijk offline. Wij zijn hard aan het werk om drie leersystemen naar 1 nieuw leersysteem te migreren. Door de complexiteit van onze systemen kost dit tijd en dient dit proces zorgvuldig te worden gedaan. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om als cursist online de aangeboden lesstof te volgen. Dit heeft geen gevolgen voor het positief afronden van de cursus. Meer informatie over onze systemen komt aan bod tijdens de praktijkdag. Wilt u zo vriendelijk zijn dit te melden aan uw cursisten. Bij de IKK opleidingen is het nu ook niet mogelijk online de toets te maken. Dit lossen wij op tijdens de praktijkdag.

Het is algemeen bekend dat in Nederland veel bedrijven kampen met bezettingsproblemen van personeel. Wij merken dit ook bij onze inschrijvingen. Er vinden veel annuleringen en wijzigingen plaats. Hierdoor zijn wij genoodzaakt onze betalingsvoorwaarden strikter te gaan hanteren. Het is voor ons vaak niet mogelijk als op korte termijn een annulering plaatsvindt de gereserveerde plaats nog op te vullen. Hierdoor is het mogelijk dat wij kosten rekening bij annulering of wijziging van de cursus. De volledige algemene voorwaarden zijn onderaan onze website te vinden. Mocht u vragen hebben over annuleringen kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij denken graag mee in oplossingen.

Stel uw vraag

Heb je vragen over onze trainingen of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar.

Paterserf 3, 4904 AA Oosterhout

E-mail: info@emsrisico.com

Telefoon: 0162-429 451


  Bezoekadres

  Paterserf 3
  4904 AA Oosterhout

  Postadres

  A. Kuijperstraat 61
  4908 CN Oosterhout

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  09:00 – 17:00 uur

  Informatie

  K.v.K. Breda: 85031305
  BTW: NL863479327B01

  This website uses cookies to improve your web experience.
  Home
  Login | Mijn EMS
  Leeromgeving
  Cursusoverzicht